logo Udskriv

Atlanterhavet fra Nord til Syd

Ændring af datoer : rejsen bliver i ugerne - 34-35-36-37-38 39.

Udsolgt - udsolgt - udsolgt


City Camp Travel udbyder vores nye rejse i 2021. Turen starter i Tønder Camping med info møde og middag ..

Turen går gennem Holland Belgien langs kysten, hvor vi skal besøge et bitter destilleri. Det gamle smukke Harlem, de smukke gavlhuse, blomsterløg. Forbi Haag Hollands regeringsbygning og se på smykker i Rotterdam. Byen Brugge der udgør en af Europas smukkeste middelalder kulisser.

Vi fortsætter fra Calais i Frankrig langs kysten til Omaha Beach. Besøger forskellige historiske seværdigheder på vejen. Kommer til den smukke havneby Cherbourg. Vi tager en overnatning og cykler ud til Mont St. Michel øen. Vi kommer til Saint Malo med den smukke ringmur forsætter videre gennem Dinan hvor der på Rance flodens venstre bred ligger et mægtigt slot, så er vi kommet til Brest på spidsen af Frankrig, Frankrigs krigshavn.

Nu triller vi langs kysten mod syd nogle gange langs Atlanterhavet andre gange lidt inde i landet. Vi kommer til La Rochelle hvor arkadernes smukke huse præger byen. Nord for Bordeaux prøver jeg at finde et vinslot, vi kan besøge og smage god Medoc vin.
Nu nærmer vi os Spanien gennem Biarritz til S. Sebastian, prøve smager de mange tapas restauranter. Turen går langs den smukke spanske nordkyst, med ophold i Santander, mod øst til La Coruna.

Mod Portugal gennem Braga, byen med de enestående broer og beliggenhed ned til Douro floden, for at stoppe i Porto. Jeg prøver at finde et portvinsbryggeri, vi kan se.

Vi kører tilbage mod Nord til Santiago de Compostela, fortsætter stik mod øst i det Spanske højland. Igen vil jeg prøve at finde en vingård, så vi kan smage den gode spanske vin. Vi kommer til Burgos med Spaniens 3. største katedral. Vi slutter i Spanien med et ophold i Pamplona, berømt for Hemingways og Solen går sin gang , samt tyreløbene i gaderne.

Sidste stop er Pau i Frankrig

Info : Antal deltager max 10
Antal km er 5400 plus hjem 1900 i alt 7300.

Alle pladser er gode campingpladser besøgt af mig.
3 middage ex. vin besøg på 3-4 vinsteder.
Prisen pr. camper 2 personer er kr. 21.000 inkl. 3 middage 3 besøg strøm.
Tilmelding senest den 1. februar 2021. conto kr. 2.000 betales ved tilmelding - refunderes ikke.
Hvis corona betyder at rejsen ikke kan gennemføres betales a-konto beløbet tilbage.

Restbeløbet kr. 19.000 betales senest den 15. august 2021.


City Camp Travel August 2020

CityCampTravel.dk  TLF.:+45-21425384  MAIL: info@citycamptravel.dk  www.citycamptravel.dk