Irland Rundt 2024   Opdateret 20.11. 2023


Turen starter den 1.juli 2024 og slutter den 28 juli 2024. Kan ændres når færge tider kendes.

Programmet er under revidering, så læs det med forbehold.

Pga. udsolgte færger fra Frankrig i vores rejse periode har jeg besluttet at vi tager Tunnel til England, billetten kan ikke købes som en gruppe, så hver enkelt camper betaler selv sin billet ved ankomst i calais og retur i Folkstone England, det betyder at jeg har ændret prisen med kr. 4500 som er prisen på tunnelen.


Nu har vi kørt vores første ture til Irland og deres natur, menneskerne og barer, er helt uovertrufne, det var ikke noget problem at køre i v. side. Hver dag sagde vi "det kan da ikke fortsætte med det smukke landskab".

Vi mødes i Calais / Frankrig forslag til overnatning på vej dertil sendes til jer. Vi tager tunnel til England Krydser det smukke Wales og tager færgen fra Fishguard til Rosslare / Irland.

Vi ankommer om eftermiddagen til Rosslare, kører forbi Johnstown Castle til den første campingplads ved Morriscasle Castle ” ruin ”. Mange af Irlands slotte kaldes slotte, men er ofte en ruin. Vi bor ned til vandet så en morgendukkert er forfriskende. Vi kører mod New Ross og videre forbi Duiske Abbey på vej til Kilkenny. Her skal vi overnatte i 2 døgn. Kilkenny er en skøn by med et stort slot, St.Canice' Cathedral, masser af søde butikker og barer. Der er gå-afstand til city ca. 1 km. Vi tager en tur med toget gennem byen.

Vi kører mod Dublin gennem Wicklow Mountains fantastisk naturpark. Vi overnatter 2 dage i Dublin, hop on/hop off bus fra Camping pladsen dag 2, gå på opdagelse på egen hånd i byen.

Vi kører til Trim og besøger det Castle, hvor Mel Gibson indspillede Braveheart i 1995. Videre til Newgrange en kæmpe grav som en cirkel fra 3200 BC altså ældre end pyramiderne, Videre til Cushendall en lille havneby, hvor vi kan vinke over til Skotland.

Vi kører langs the giant's causeway ” Unesco “ til Mussenden Temple, Old Bushmills Distillery til Havnebyen Port Stewart, skøn strand og mange butikker, hvor vi overnatter i 1 dag. Vi fortsætter til Londonderry / St Columb's Cathedral.

Vi følger den berømte ” wild atlantic way ” Irlands vestkyst, hvor vi skal opleve: Jagged red Rocks the Rosses dramatiske kystlinje – Glencolmcilie dalen – overnatter i Killybergs – Lissadell House – besøge Sligo / the Tomb of Maeve of Connaught – Ceide Fields europas største sten monument – Croagh Patrick Irlands hellige bjerg – Overnatter i Clifden – Dunguaire Castle – The Limestones landscape of the Burren – Cliffs of Moher Irlands mest besøgte naturområde – Glin Castle – Ardfert Cathedral – overnatter i Dingle – Valentia Island – overnatter i byen Sneen ned til floden midt i byen – Bantry House til Glengarriff for at se slottet og overnatte – Mizen Head fantastiske klipper ud til havet- Drombeg Stone Circle – overnatter i Clonakilty – sidste overnatning i Waterford. Vi tager færgen tilbage til Cherbourg, her slutter turen.

Incl. i prisen er 2 x færge – 28 overnatninger 1 bustur – 1 middag. 1 besøg.
Pris i alt kr.22.700 ved 10 biler ved 5 biler 27.000
min/max 8/10 campere – senest tilmelding den 01. februar 2024, à conto kr. 4.700 betales ved tilmelding.
Kan ikke refunderes ved afbud, men hvis turen ikke bliver afholdt bliver beløbet refunderet.

Bank Konto nr. 5958-0002013617

Restbeløb betales senest den 1.maj 2024. 
Forbehold for ændringer af datoer.

Medbring cykler. og tut.

km 6.000 fra DK og retur.